KVKK

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgilendirme

Adriyachts Yat Kiralama Hizmetleri Danışmanlık tarafından toplanması, saklanması, aktarılması veya kişisel verilerinizin herhangi bir şekilde işlenmesinde bu bilgilendirme uygulanır.

Gizliliğe Yaklaşımımız

Kişisel verilerinizin gizliliği ve güvenliğine önem veriyoruz. Kişisel verileriniz tarafımızca 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun biçimde işlenecektir.

Hakkınızda hangi kişisel verileri hangi yollarla topluyoruz?

Adriyachts Yat Kiralama Hizmetleri Danışmanlık’a Doğrudan Sizin Tarafınızdan Sağlanan Kişisel Veriler

Adriyachts Yat Kiralama Hizmetleri Danışmanlık  internet şubesi ve sosyal medya hesapları gibi çeşitli dijital kanallar vasıtasıyla sağlamış olduğunuz aşağıdaki kişisel verilerinizi toplamaktayız.

İsminiz, TCKN’niz,adresiniz, e-posta adresiniz, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, telefon numaranız, resim gibi temel kişisel bilgiler;

Ödeme ve kredi kartı bilgileriniz.

Çerezler ve Benzeri Teknolojiler Vasıtasıyla Topladığımız Kişisel Veriler

Bu web sitesinde, sitedeki gezintinize dair bilgileri derleyen ve esas amacı web sitesi deneyiminizi daha faydalı hale getirmek olan çerez adı verilen küçük metin dosyalarını kullanmaktayız.

Çerezler;

Kullanıcının web sitesi ziyaretini kaydeder,

Hangi reklamın, hangi kullanıcıya ve hangi sıklıkta gösterileceğine karar verir,

Reklamın etki düzeyini ve kullanıcıların tepkilerini analiz eder.

Size Ait Verileri Hangi Amaçlarla Topluyoruz?

Kişisel verileriniz; hizmet alımı için yaptığınız işlemlerin değerlendirilmesi, sunulan/sunulacak olan hizmetlerin ve kampanya süreçlerinin yönetilmesi, kimliğinizin doğrulanması, size özel fırsat ve ödeme seçenekleri sunulması, şikayet öneri ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu doküman içerisinde belirtilen diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Münferit prosedür çerçevesinde kişisel verilerin işlenmesi sırasında mevzuatın gerekli kıldığı durumlarda sizleri ayrıca bilgilendirecek ve/veya izninizi talep edeceğiz.

Bu bilgilerin hangi amaçlarla toplandığı ve ne şekilde kullanacağımız konusunda mevzuatın gerekli kılması halinde ilgili hizmet kapsamında daha net bir biçimde bilgilendirilirsiniz.

Kişisel verileriniz; web sitesi ve mobil uygulamaları kullanımınızı, tercihlerinizi ve ilgi alanlarını analiz etmek gibi araştırma ve istatistiksel amaçlar için kullanabiliriz.
Kanun gereği, bildirim veya açık rıza gerekmeksizin, resmi makamlarla (İl Emniyet Müdürlükleri, Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı gibi) kişisel verilerinizi paylaşabiliriz.

Aşağıdaki durumlardan birinin varlığı halinde kişisel verileriniz açıklanabilir:

Mevzuat gereği;

Adli kovuşturma, mahkeme ilamı veya bir yasal süreci yerine getirmek amacıyla kişisel verilerinizi açıklayabiliriz.

Kişisel Verilerinizin Güvenliği

Bize sağladığınız kişisel verilerin gizliliğini ve güvenliğini korumaya önem veriyoruz. Bu doğrultuda, kişisel verilerinize yetkisiz erişim, zarar, kayıp veya ifşaya karşı korumak için gerekli teknik ve idari güvenlik önlemleri almaktayız.

Lütfen internet üzerinden gerçekleştirilen iletişimlerin (e-posta gibi), şifrelenmiş olmadığı sürece, güvenli olmadığını da unutmayınız. Web sitesinin başka web  sitelerine linkler içermesi halinde bu diğer web sitelerinin farklı veri işleme politikaları olabileceğini hatırlatırız. Herhangi bir kişisel verinizi iletmeden önce lütfen bu web sitelerinin gizlilik politikalarını dikkatle okuyunuz.

 

Ticari Elektronik İletiler

Kabul etmiş olmanız halinde size doğrudan pazarlama yöntemleriyle (örn. telefon, e-posta, SMS, sosyal ağlar, posta), Adriyachts Danışmanlık’ın hizmetleri için bilgilendirmeler sunabiliriz. Bu çerçevede hizmetlerimizi belirlemek, isteklerinize uygun hale getirmek ve bir araya toplamak; fiyatları belirlemek ve ilginizi çekebilecek indirimler sunmamıza yardımcı olmak amacıyla tarafımıza verilmiş olan diğer kişisel verilerinizi kullanabiliriz. Herhangi bir zamanda bizimle iletişime geçerek pazarlama tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin

Gizlilik Politikası veya diğer veri koruma uygulamalarımıza ilişkin herhangi bir soru veya endişenizin bulunması halinde veya bir erişim talebinizin bulunması halinde, bize aşağıdaki e-posta adresinden ulaşabilirsiniz:

info@adriyachts.com